El convidem a pujar amb nosaltres...

Preguntes Freqüents

EVOM - Modernitzacions
Perque disposem d’una llarga experiència i treballarem en equip perque els nostres clients estiguin satisfets tot amb seriositat i confiança.
Perque oferim unes tarifes molt competitives i garantim una total transparencia en els nostres serveis i als nostres clients.
No, es obligatori tindre un contracte de manteniment amb una empresa inscrita al Registre d’empreses conservadores d’Aparells Elevadors. Pero el titular de l’instalació pot triar l’empresa que vulgui.
Els productes fabricats, ja siguin per alguna marca en concret o fabricat per una empresa de components especialitzats es poden trobar al mercat i estan disponibles per a les empreses del sector.
A EVOM ASCENSORS disposem del nostre departament juridic i que defensara els interessos dels nostres clients. En cas de notificacio o denuncia nomes ens ho tenen que enviar i nosaltres atendrem les reclamacions.
Disposem d’un telefon d’atencio al client, sense veus grabades on l’atendrem per qualsevol dubte o incidencia, 24 hores els 365 dies.
El nostre departament comercial s’encarregarà de gestionar tota la documentació i ho tramitarà als òrgans competents.
Immediatament es dona al tecnic de la zona, que es desplaçara per atendre l’avís. Totes les averíes rebudes dins la jornada laboral serán ateses el mateix dia. No es deixara per al dia seguent.
Vol més informació? Truqui'ns al    935 298 976