El convidem a pujar amb nosaltres...

Serveis

Manteniment
EVOM - Manteniment

A EVOM ASCENSORS la seguretat és un pilar fonamental , per això oferim un servei integral de manteniment, preventiu i correctiu, prenent les mesures per tal de que cada aparell treballi adequadament.

Oferim quatre tipus de manteniment, UNIFAMILIARS, BÀSIC, PLUS i COMPLET. Amb servei de rescat les 24 Hores 365 dies per emergències i servei de dies festius i caps de setmana.

Cal destacar que a EVOM ASCENSORS podem realitzar el manteniment de qualsevol marca aconseguint els recanvis adequats homologats disponibles al mercat amb agilitat.

Vol més informació? Truqui'ns al    935 298 976
Tipus de manteniments

Unifamiliars

30€ mensual. DETALL: Revisió cada tres mesos i greixatge de la instal·lació, atenció d'avaries horari laboral, dissabtes i festius, emergències i rescats 24 hores.

Bàsic

55€ mensual. DETALL (fins 5 parades 480 Kgs.) : Revisió cada mes i greixatge de la instal·lació, atenció d'avaries horari laboral, dissabtes i diumenges, emergències i rescats 24 hores.

Plus

72€ mensual. DETALL (fins 5 parades 480 Kgs.): Revisió cada mes i greixatge de la instal·lació, atenció d'avaries horari laboral, dissabtes i diumenges, emergències i rescats 24 hores. Inclou la substitució i mà d'obra de peces com: polsadors de cabina i pisos, llums, relés, sabates de fre, retenidors de portes, panys, guiadors, tubs fluoresecenstes, lleves, interruptors, molls portes, retens, tensors, contactes.

Complet

85 € mensual. DETALL (fins a 5 parades 480 Kgs): Revisió cada mes i greixatge de la instal · lació, atenció d'avaries horari laboral, dissabtes i festius, emergències i rescats 24 hores. Inclou la substitució i mà d'obra de peces en tipus PLUS i afegeix: cables de tracció, motor, fre, politges, rodaminetos o coixinets, instal · lació elèctrica de buit i mànega, limitador de velocitat i cable.