• EVOM Ascensors - El convidem a pujar amb nosaltres
 • EVOM Ascensors - Servei rescata persones 24 hores
 • EVOM Ascensors - No instal·lem maniobres manipulables ni codificables
 • Slider - 04 - Proximitat i servei de qualitat
Empresa

EVOM ASCENSORS és una empresa dedicada al manteniment, rehabilitació, reformes i muntatge de tot tipus d’aparells elevadors.

Posem a la seva disposició una llarga experiència de més de 30 anys en el sector, EVOM ASCENSORS ofereix un servei de qualitat i proximitat al client per cobrir totes les necessitats en disseny, instal·lació, reforma, manteniment i reparació d’ascensors i aparells elevadors en tot tipus d’edificis.

Podem oferir productes estàndard o totalment personalitzats ajustant-se al màxim a les necessitats i demandes de cada client.

Comptem amb un equip de professionals per realitzar el vostre projecte, cobrint totes les necessitats des de l’ inici, projecte, permisos i llicències, obra civil, cerralleria, electricitat, pintura i tots els tràmits necessaris amb l’Administració ajustats a la normativa vigent per trobar la millor solució que s’adapti al vostre edifici.

Tenim clar que el treball en equip i la satisfacció dels nostres clients és la clau de tot.

¡Gràcies per visitar nos!

Tipus de manteniments
 • Unifamiliars

  30€ mensual. Revisió cada tres mesos i greixatge de la instal · lació, atenció d'avaries horari laboral, dissabtes i festius, emergències i rescats 24 hores.

  Vull saber més »

  Bàsic

  55€ mensual. (fins a 5 parades 480 Kgs.) : Revisió cada mes i greixatge de la instal · lació, atenció d'avaries horari laboral, dissabtes i festius, emergències i rescats 24 hores.

  Vull saber més »

  Plus

  72€ mensual. (fins a 5 parades 480 Kgs): Revisió cada mes i greixatge de la instal · lació, atenció d'avaries horari laboral, dissabtes i festius, emergències i rescats 24 hores. Inclou la substitució i mà d'obra de peces com: polsadors de cabina i pisos, llums, relés, sabates de fre, retenidors de portes, panys, guiadors, tubs fluoresecenstes, lleves, interruptors, molls portes, retens, tensors, contactes.

  Vull saber més »

  Complet

  85€ mensual. (fins a 5 parades 480 Kgs): Revisió cada mes i greixatge de la instal · lació, atenció d'avaries horari laboral, dissabtes i festius, emergències i rescats 24 hores. Inclou la substitució i mà d'obra de peces en tipus PLUS i afegeix: cables de tracció, motor, fre, politges, rodaminetos o coixinets, instal · lació elèctrica de buit i mànega, limitador de velocitat i cable

  Vull saber més »
Vol més informació? Truqui'ns al    935 298 976
Contacti'ns